Дебати між кандидатами у мери Кіровограда. Реакція Facebook

,

2472Кіровоградські громадські діячі, посадовці та журналісти у соцмережі Facebook поділилися враженнями від перегляду фінальних дебатів між кандидатами на посаду мера Кіровограда Андрія Райковича та Артема Стрижакова. Вони назвали їх зам’якими, формальними і, більше того, запідозрили кандидатів у змові.

«Дивлюся теледебати між Райковичем і Стрижаковим. Розсипаються у компліментах один одному. «Наші з Артемом Олеговичем програми схожі між собою, вони направлені на благо міста…». «Я дуже поважаю Андрія Павловича, він мені у батьки годиться…». «Головне, щоб влада не заважала бізнесу…». «Знаєте, головне, щоб влада бізнесу не заважала…». Якщо почнуть цілуватися, перемкну канал», – написав на своїй сторінці у Facebook журналіст Андрій Лисенко. 

«Пропоную відмінити фальшивий 2-й тур виборів. Сказати ЦВК, що його провели, оголосити всі відомого мера, результати придумати (все одно в більшості так і робиться), а виділений 1 мільйон гривень просто пустити на інші цілі. Це Кіровоград, хто ж буде перевіряти?» – прокоментував Сергій Муренець.

«...Стрижаков: «Андрій Павлович, що ви цінуєте в людях?». Я думала такі питання тільки підлітки-фанати артистам на телешоу задають))» – зауважила ще одна медійниця Анастасія Дзюбак.

«Скрипки в студію) скучно и натягнуто», – висловила свою думку про дебати Вікторія Кулікова.

«Чого ж ви такі необ’єктивні?! Головне не дикція, а сенс слів! Одна справа – чітке визначення пріоритетів, вірно виставлені акценти, відпрацьовані проблеми і бачення їх вирішення, а інша – бла-бла-бла!(…) Людина (Райкович – ред.) говорила про цілком зрозумілі йому і нам проблеми! Головне, що він уже знає, як їх вирішувати – без ЄБРР, міжнародних грантів і тому подібних понтів(…)», – заявила емоційно у Facebook Людмила Шубіна.

«А мені голки більше помітні. Стрижаков: Андрій Павлович, в силу віку дуже поважна людина у місті. Райкович: Я готовий працювати з усіма молодими і професіоналами(…)» – поділилася своїми враження від теледебатів журналістка Оксана Гуцалюк.

«Вони раніше один на один зустрічалися. Мо, щось і було?..» – припустив директор телерадіокомпанії «Новий день» Юрій Яровий.

«У кінці Райкович потиснув руку Стрижакову і сказав: «Вітаю вас із закінченням виборчих перегонів». Це він кагбе натякає», – написала Надія Паливода.

«Какая боль, какая боль: Аргентина(Райкович) – Ямайка(Стрижаков) 5:0. Це моє суб'єктивне враження про дебати фіналістів на виборах Кіровоградського міського голови (…). Коли у 2002 році у Миколи Цимбаревича вкрали перемогу і були призначені повторні вибори міського голови, до мене прийшли два представники однієї з партій із пропозицією: вас місто «на ура» обрало до облради(більше 20 тис. голосів), ми вас висуваємо на мера! Я тоді їм сказав одну фразу: а не дай Боже, оберуть, що тоді робити?! Я тут «кістьми лягаю», щоб підтримати без бюджетного фінансування три корпуси гімназії нормальному стані, а як витягнути міське комунальне господарство з повної дупи?! Тут з управлінням сферою освіти міста в цьому «болоті» ніяк не наведемо лад, а ви хоч щось чули про муніципальне управління? ... Відчайдушні є у нас молоді люди! Чи може вони просто не уявляють куди і чого йдуть? Какая боль, какая боль: Аргентина – Ямайка 5:0», – написав громадський діяч, свого часу очільник гімназії імені Шевченка й обласного управління освіти Віктор Громовий.

Як уже повідомляла «КП», фінальні дебати між кандидатами на посаду міського голови Кіровограда Андрієм Райковичем і Артемом Стрижаковим відбулися у прямому ефірі каналу «Кіровоград» 12 листопада.

Упродовж години претенденти на головну посаду міста обговорювали теми економічного і соціального розвитку Кіровограда, а також мали змогу ппостаивти запитання один одному.

Нагадаємо, Райкович є висуванцем Блоку Петра Порошенка «Солідарність». Його також підтримала «Батьківщина». Стрижаков іде на вибори як самовисуванець.

У першому турі Райкович набрав 22237 голосів виборців. Стрижаков – 19917 голосів.

Другий тур виборів міського голови Кіровограда відбудеться 15 листопада.

 

e-max.it: your social media marketing partner