Ларін: Сьогодні ми реальна сила на Кіровоградщині і з нами вже не можна не рахуватися!

,

2503Народний депутат, очільник обласної організації «Опозиційного блоку» Сергій Ларін провів зустріч із депутатами­однопартійцями, обраними 25 жовтня до рад різних рівнів. Говорили як про результати виборів, так і про плани на майбутнє. Ларін заявив, політична сила залишатиметься в опозиції до чинної влади, якщо та і надалі ігноруватиме інте­реси жителів регіону. У жодні домовленості заради посад чи якихось інших особистих привілеїв «Опозиційний блок» не вступатиме.

–Сьогодні ми реальна сила на Кіровоградщині і з нами вже не можна не рахуватися.­ Так, у нас украли голоси. Та навіть за таких обставин, я вважаю, наш результат переможний. Люди показали владі, хто реально працював – вона ці два роки, чи ми, коли були на Кіровоградщині, – заявив Ларін.

Він наголосив, що 25 жовтня – це не просто день виборів, це пов­ноцінне повернення його команди в політичне життя регіону.

– Тому, приймаючи кожне рішення, нам потрібно пам'ятати про те, що за нами – 64 тисячі голосів виборців, – підкреслив Ларін.

Народний депутат зауважив, що говорити сьогодні з владою про посади і коаліції «Опозиційний блок» не буде.

– Ми не для цього йшли до рад, на відміну від представників інших партій. Наше головне завдання – реалізувати програму, націлену на відродження області. Ще раз підкреслюю: політичні «договорняки» нам не цікаві. Ми готові до співпраці виключно тоді, коли мова йтиме про відкриття дитячих садків, про освітлення вулиць, про ремонт доріг, про нові підприємства, створення робочих місць… – додав Ларін. – Перед виборами я провів зустрічі у всіх містах обласного значення. І всюди, куди б я не приїздив – чи це Знам’янка, чи Олександрія, чи Світловодськ, чи Кіровоград, – люди відгукувалися позитивно про нашу роботу. І це для мене й для моєї команди означає дуже багато. Значить, ми правильно робили свою справу. І ще раз хочу сказати, мені не соромно дивитися жителям області в очі і я із задоволенням продовжу роботу на Кіровоградщині.
e-max.it: your social media marketing partner