У Кіровограді рідні солдатів, яких оточили в Іловайську, пікетували військову частину

,

1312Уже тиждень кіровоградські розвідники третього полку знаходяться в оточенні в Іловайську Донецької області. Жінки та матері вояків сьогодні, 29 серпня, прийшли пікетувати під військову частину А 0680, аби керівництво зробило бодай щось для того, аби їхні сини та чоловіки повернулися живими із зони АТО.

Заплакані, але ще не зневірені жінки прийшли під стіни військової частини, аби розповісти, а радше прокричати про свій біль та переживання за синів та чоловіків, які вже тиждень знаходяться в оточенні сепаратистів під Іловайськом Донецької області. За їхніми словами, комбат покинув підлеглих та повернувся до Кіровограда, тоді як хлопці і нині там – без провіанту та практично без зброї.

– Сьогодні о 12:56 мені прийшла смс від бійця: «Вони на танках, їх багато. Все всім розкажи». Генерал Хомчак наказав хлопцям прориватися крізь сепаратистів. Вони так і зробили, а їх вщент розгромили. Зараз на трьох солдатів – один автомат. Танків вжене має, їжа сьогодні скінчилася, а їм до цього часу ніхто не прийшов на допомогу, – зі сльозами на очах розповідає Юлія – дівчина бійця Ярослава Бирси, який, разом із іншими товаришами по службі, зараз в Іловайську.
1295
Командир 3 полку Віталій Пікулін каже, що нічого зробити зараз не може. У телефонному режимі йому повідомили, що хлопцям намагаються зробити зелений коридор, аби ті прорвалися.

– Там є бронегрупа, яка намагається їм допомогти. Коли ми туди їхали, я кожного попередив «Ми їдемо на війну», – коментує командир.
e-max.it: your social media marketing partner