КАФЕ-РЕДАКЦІЯ у Кропивницькому: унікальне поєднання газети і кави

, КП

17470Редакція газети «Кіровоградська правда» створила особливе місце у своєму офісі. Тут ми пишемо оперативні новини та великі матеріали, обговорюємо план кожного наступного випуску газети… Поки все як і має бути в редакції.
Але також – варимо ароматну каву, до якої пропонуємо десерти та свіжу пресу.Адже тепер тут – кафе-редакція!
Місце, де ви можете випити смачні напої, почитати свіжу пресу, де ми за сусіднім столиком за чашечкою кави з тістечком спілкуємося з героями наших інтерв’ю. До речі, новий номер газети найперше з’являється саме тут.
Зустрітися з друзями або усамітнитися за круглим столиком біля вікна, освіжитися від спеки або зігрітися гаряченьким, якщо змерзли, зробити фото… Запрошуємо вас відчути атмосферу нашого кафе-редакції.



17478НАША ФІЛОСОФІЯ

КАФЕ-РЕДАКЦІЯ – це унікальне поєднання газети та їжі. Це місце, де читач газети «Кіровоградська правда» стає близьким до редакції. Ми допускаємо свого читача ближче, ніж будь-яка редакція, ми – запрошуємо його в гості, а гостей, як кажуть вікові традиції, треба пригощати. У поєднанні кави, газети та історії ми бачимо особливий шарм. Впевнені, що наші гості теж. Наш гість – це людина, яка цінує час та історію. Це сучасна людина, яка хоче оперативно отримувати інформацію і водночас залюбки потримає в руках друковану версію газети. Це людина, яка хоче мати своє таємне місце для відпочинку.

ІНТЕР’ЄР
Просторі й затишні зали, є літній майданчик.
У нас багато вінтажних дрібниць, які мають свою велику історію. Зокрема, друкарські машинки. На таких колись і для «Кіровоградської правди» набирали тексти.

 

174721747317471

 

ЩО У НАС Є В МЕНЮ?
Зараз у нашому кафе можна посмакувати кавою або чаєм, холодними напоями та десертами.

 

1747517476

17480

 

ГРАФІК РОБОТИ
Працюємо щодня: в будні з 8:00 до 20:00, у вихідні – з 9:00 до 21:00.

 

Історія – це те, що ми творимо зараз.
Станьте частиною історії


ЛОКАЦІЯ
Наше кафе знаходиться за Кропивницькою міською радою по вулиці Тараса Карпи, 72 – бірюзове з червоним приміщення, вікна якого обплетені плющем. Це фамільний будинок із унікальним інтер’єром та особливою атмосферою.

17474ІСТОРІЯ ГАЗЕТИ
«Кіровоградська правда» – це найстаріша обласна громадсько-політична газета Кіровоградщини. Її історія почалася у 1918 році як інформаційно-пропагандистського рупора, а згодом – як офіційного видання більшовицької влади. Увесь період свого існування газета домінувала в інформаційному просторі та була титулом журналістики Кіровоградщини. Зупиняла вихід лише у 1941-1943 роках.


Протягом усього часу видавництва газета виходила друком під назвами: «Бюллетень Елисаветградского военно-революционного комитета», «Известия», «Красный путь», «Червоний шлях», «Соціалістичний наступ», «Кіровська правда», від 20 січня 1939 року має теперішню назву «Кіровоградська правда».


Втім, історія «Кіровоградської правди» – найстарішої газети краю, нині незалежної від політичних партій та ідеологій, пишеться й зараз.


17479ЦІКАВІ ФАКТИ
⊲ У 1921 році через нестачу паперу газету друкували на цигарковому папері


⊲ Якийсь час редактором газети був письменник Микола Куліш


⊲ Під час Другої світової війни більшість журналістів «Кіровоградської правди» пішли на фронт і тому газета перестала виходити. Відновили випуски у січні 1944 року


⊲ Свої перші статті педагог Василь Сухомлинський (на той час новопризначений директор Павлиської школи, що в Онуфріївській громаді) друкував у «Кіровоградській правді»



e-max.it: your social media marketing partner