Поки одні оплакували загиблого в АТО бійця, інші мітингували на площі проти нового губернатора

,

1362У вівторок Кіровоград прощався зі ще одним бійцем, котрий загинув у зоні антитерористичної операції – Євгеном Подолянчуком із Черкащини. Хлопець служив у нашому третьому полку спецпризначення.

Євген загинув боронячи донецький аеропорт. Це сталося саме у день перемир’я – 14 вересня. Він отримав осколкове поранення в голову, помер дорогою до лікарні. Хлопцеві було всього 23.

1360


Він пішов на війну ще у березні. Саме його група дала переможну відсіч під аеропортом Донецька у травні. А вже у червні Євген отримав звання старшого лейтенанта спецназу.

З 14 років Євген був пластуном, коли виріс – мріяв служити в «Альфі», однак через війну його планам не судилося збутися.

Осиротіли дружина, старша сестра і батьки. Поховали Євгена у середу у Черкасах, звідки він родом.

А поки рідні, товариші по службі й журналісти оплакували героя у Ковалівському парку, у той же час на центральній площі міста інші зводили політичні рахунки.

Близько п’ятьох десятків активістів самооборони, Євромайдану, партії Ляшка, «Сили людей» і УДАРу виступали проти рішення Президента Петра Порошенка про призначення нового очільника Кіровоградщини.

Цікаво, що серед мітингувальників було і подружжя Онулів. Їхня присутність узагалі виглядала щонайменше дивно, адже лідер партії УДАР, яку вони представляють у Кіровограді, – Віталій Кличко – очолив список президентського блоку. Відтак вимагаючи разом із іншими скасування рішення Президента, вони фактично підставили свого парткерівника.

1361

До речі, згодом у соцмережі Facebook користувачі активно обговорювали той факт, що так звані патріоти показали своє справжнє обличчя – замість того, щоб прийти на панахиду до героя, вони пішли махати транспарантами і прапорами на площу.

e-max.it: your social media marketing partner