Кіровоградська сім’я віддала власний будинок під реабілітаційний центр для колишніх в’язнів

,

Про родину Ельміри й Олександра Небесних «КП» уже1876 розповідала. Історія життя цієї сім’ї настільки вразила читачів, що після виходу статті газета отримала масу відгуків. Нагадаємо, свого часу жінка зробила неймовірне – прихистила дівчинку, яку «виховували» безхатьки, та допомогла своєму синові подолати інвалідність. Утім, Небесні не припиняють дивувати. На цей раз вони вирішили віддати колишнім в’язням свій великий просторий будинок…

–Будинок на Великій Балці у Кіровограді я придбала п’ять років тому. Він у нас пустував. Дім гарний, там велика територія довкола. Ми планували туди переселитися, але вже тут звикли, – розповідає «КП» Ельміра і уточнює, що ідея віддати будинок колишнім в’язням належить її чоловікові Олександру.

– Якось мій чоловік, який проводить благодійні концерти, пастерські служіння, в тому числі й у в’язниці, приходить додому і каже, що вивільняються чоловіки і їм нікуди йти. Тоді він запитав: «Може зробимо реабілітаційний центр для людей, які не мають житла?» Я кажу, добре, бо хата ж стоїть хороша, – ділиться співрозмовниця «КП».

Площа будинку чимала – 110 квадратних метрів, шість кімнат. Ельміра розповідає, що хоча там триває ремонт, уже проживає троє чоловіків.
1877
– Там познімали батареї, побили вікна, будинок так і стояв. Його потрібно прогріти, бо стіни сирістю вкрилися. Батареї потрібно шукати. Хлопці там зараз лад наводять. Вони все вміють робити. Вже перекопали частину земельної ділянки, посадили цибульку... – каже жінка.

Колишніх в’язнів зараз усі гуртом намагаються забезпечити речами першої необхідності.

– Ми привезли їм електроплитку, «дуйчик» дали грітися. Хтось їм уже телевізор віддав, килими попривозили, але багато чого ще потрібно, – говорить Ельміра.
1878
Сім’я Небесних сподівається, що колишні в’язні швидко адаптуються, у подальшому знайдуть собі роботу, зустрінуть других половинок і їхнє життя складеться добре.
e-max.it: your social media marketing partner