Штутман: Федерація роботодавців має стратегічне бачення розвитку України

,

2070До 2035 року Україна має стати країною з процвітаючою демократією, зростаючою конкурентоспроможною економікою, прозорою системою держуправління і мати розвинену інфраструктуру. Про це йшлося на черговому з’їзді Федерації роботодавців України, повідомив член президії ФРУ, голова ради обласного об'єднання організації роботодавців Павло Штутман, сьогодні, 19 червня.

– Зараз Україна переживає важливий переломний момент. Ми, бізнесмени, чекаємо на підвищення обсягів виробництва, на збільшення демократичних свобод, на зменшення корупції... Але якщо будемо чекати мовчки, нічого не зміниться. Тому ми повинні дивитися на економіку як на процес, який залежить від нас самих. Ми не можемо просто займатися критикою, ми маємо власну точку зору, до якої прислуховуватимуться лідери, що впливають і на економіку, і на політку держави. Тому сьогодні Федерація роботодавців України як учасник позитивних економічних процесів стала одним із організаторів Агентства модернізації України, – повідомив Штутман.

За його словами, Агентство модернізації України засновано цьогоріч навесні у Відні і займається воно незалежною розробкою нових підходів і рішень модернізації України. До роботи залучено значну кількість іноземних спеціалістів, які мають позитивний досвід у втіленні реформ.

– На з’їзді, який відбувся 2 червня, запропоноване стратегічне бачення розвитку України до 2035 року. За цей час ми маємо побудувати країну з процвітаючою демократією, що поділяє європейські цінності та перебуває у добрих стосунках з сусідніми країнами, зі зростаючою конкурентоспроможною економікою. Країна має бути інтегрована до глобальних торговельних систем та ринків збуту, мати прозору й ефективну систему державного управління, розвинену інфраструктуру, – пояснює Штутман і додає, що хоч засади і мають загальні риси, втім, згідно з таким стратегічним баченням, ставитимуться і досягатимуться конкретні цілі.
e-max.it: your social media marketing partner