Кіровоградка Аня Твердоступ дала концерт, аби зібрати кошти для участі у «Слов’янському базарі»

,

2008Кіровоградка Анна Твердоступ, аби зібрати кошти для виступу на міжнародному фестивалі «Слов’янський базар» у Вітебську, дала сольний концерт в обласній філармонії. Організувати його допомогли у департаменті культури облдержадміністрації. Міські чиновники, нагадаємо, відфутболили дівчину, заявивши, що вона – уже киянка.

Аня розповіла «КП», що дуже задоволена концертом і прийомом публіки.

– Концерт пройшов дуже класно, – ділиться співачка. – Публіка тепла і прекрасна. Навіть мої перші вчителі прийшли. Задоволена, що на цьому концерті зустріла людей, яких я не бачила близько двох років. Дякую Кіровограду за підтримку, голові обл­держадміністрації Сергію Кузьменку, департаменту культури, депутату міськ­ради Артему Стрижакову, директору видавництва «Імекс-ЛТД» Тамарі Самиляк, Ярослав Бублику за спонсорську допомогу саме для поїздки в Білорусь і, звичайно ж, мамі з татом.

Дівчині вдалося зібрати більше семи тисяч гривень, проте і цих коштів для поїздки недостатньо.

– Все, що я могла, вже зробила. Звичайно, була б дуже вдячна, якби можна було б ще щось зробити. Але вже без моєї участі. Я фізично не можу бути в Кіровограді. У мене зараз скажений графік підготовки: хореографія, вокал… – розповідає Аня.

Глядачі були не менше в захваті від концерту. Кажуть, поєднали і приємне, і корисне.

– Концерт був супер! Артистка – від Бога, – ділиться своїми враженням кіровоградка Лідія Жабчик. – Дякую нашому депутату Артему Стрижакову за можливість послухати Аню. Пам’ятаю, як вона ще маленькою виступала на «Зіроньки Кіровоградщини». Дівчинка дуже талановита. Треба, щоб її підтримували на усіх рівнях. Тим більше, вона з нашої, степової Кіровоградщини. Від її пісні про нашу область мурашки по тілу бігли. Так душевно співала. Одним словом – молодчина! Надалі стежитимемо за її успіхами і всіляко підтримувати. Якщо треба будуть есемески – відправлятимемо по десять штук!

 

Нагадаємо, 21-річна Анна Твердоступ нині є студенткою Київського інституту музики імені Глієра.

 

Як уже розповідала «КП», на початку липня у Вітебську відбудеться міжнародний фестиваль «Слов’янський базар». Україну цього року представлятиме саме кіровоградка. Аня виконуватиме українську пісню «Тече вода», пісню під оркестр «Дай Бог» і світовий хіт «Surrender».


Якщо ви хочете допомогти Ані – телефонуйте або пишіть до редакції «КП».

e-max.it: your social media marketing partner