В Олександрії п’яний водій на «Ауді» збив двох дітей. Загинула 9-річна дівчинка

,

2075В Олександрії п’яний водій на «Ауді» виїхав на тротуар і збив двох дітей із дідусем, учора, близько сьомої вечора. Внаслідок отриманих травм 9-річна дівчинка померла, так і не прийшовши до тями. 10-річний хлопчик та його 63-річний дідусь із травмами різного ступеню тяжкості госпіталізовані. Наразі хлопчик перебуває у реанімації. Його дідуся вже виписали.

Очевидці аварії розповідають, що автівка спочатку виїхала на зустрічну смугу, де знесла припаркований обабіч дороги мопед. Потім вискочила на тротуар. Там уже збила дівчинку на велосипеді, після – внука з дідусем. Зупинив «Ауді» сарай, куди машина врізалася насамкінець.

Свідки кажуть, водій обійшовся відносно нетяжкими травмами, хоча його також доправили до лікарні. Люди помітили, що водій був п’яним. Згодом цю інформацію підтвердили і правоохоронці. За висновками експертів, на момент ДТП водій дійсно був напідпитку.

За фактом аварії вже розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. За скоєне законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 3 до 8 років.

Як уже повідомляла «КП», днями у Кіровограді теж сталася аварія за участю п’яного водія. Тоді, повертаючись із власного весілля, загинула наречена.

 

2078

2077

2076

фото «Моя Олександрія»

e-max.it: your social media marketing partner