У Кіровограді за три хвилини пограбували банк майже на сто тисяч (ДЕТАЛІ)

,

2137У Кіровограді за менш як три хвилини, доки їхала охоронна служба, серед білого дня пограбували відділення банку майже на сто тисяч у гривневому еквіваленті, 22 липня.«КП» поспілкувалася з джерелом у правоохоронних органах і з’ясувала деталі того, що сталося.

Згідно з інформацією джерела, чоловік, не приховуючи обличчя, спокійно зайшов до банківського відділення, яке знаходиться на вулиці Ельворті,7 та, не піднімаючи голосу, попередив, що у нього вибухівка, і наказав касирці, аби та поклала гроші у пакет. Жінка виконала наказ грабіжника, діставши з каси близько 40 тисяч гривень. Тоді зловмисник наказав, щоб та відкрила сейф і поклала до решти валюту.

Джерело повідомляє, що під час пограбування чоловік нібито сказав, що йому втрачати нічого, бо він важкохворий. На виході грабіжник залишив квадратний пакунок, схожий на вибухівку.

Уже потім з’ясувалося, що в пакеті, обгорнутому фольгою, були цигарки і пластилін.

Приватна охоронна фірма, яка обслуговує банк, прибула на місце події за чотири хвилини, коли чоловік уже стояв на перехресті, чекаючи зеленого сигналу світлофора. Тільки тоді після криків працівниці банку «Он він! Ловіть його!», він кинувся навтьоки.

Правоохоронці, які оперативно прибули на місце злочину, намагалися затримати зловмисника по гарячих слідах, однак не вдалося. Грабіжник щез у Ковалівському парку. Там же міліція знайшла одяг, який скинув він із себе, а саме – військову форму.

За словами свідків, він начебто виходив з кущів вже у білій футболці і шортах з чорним пакетом у руках.

Джерело «КП» припускає, що зловмисник або був, або є військовим.

– Орієнтовно чоловікові від 33 до 37 років. Він міцної статури, на зріст 180-190 сантиметрів, обличчя кругле, легка небритість. Голос виважений, спокійний, дещо командний, стройовий. Вів себе не розгублено, впевнено, давав чітку оцінку ситуації. Версія, що це військовий, думаю, відсотків сорок. Не відкидається версія, що грабіжнгик працював у правоохоронних органах, – уточнило джерело.
e-max.it: your social media marketing partner