Він її задушив і викинув у посадці за три кілометри від дому

,

2199Дівчина Наталя, яка днями загинула від рук міліціянта, працювала офіціанткою в одному з барів Гайворона. Того вечора у закладі бачили клієнта у міліцейській формі. Чоловік відпочивав до закриття, а потім запропонував дівчині підвезти її додому.

–Він дуже поспішав, бо на роботу на вісім годин заступати. Ще підганяв її: «Гайда, поїхали, я тебе підвезу!», вона погодилася, оскільки він був у формі та й ми всі бачили, з ким вона поїхала, – розповіла «Надзвичайним новинам» колега вбитої Руслана Іваненко.

Наступного дня Наталя не вийшла на роботу. Без відповіді були і телефонні дзвінки. Колеги дівчини кажуть, що вбита була дуже відповідальною і пунктуальною, а тому відразу запідозрили щось недобре і звернулися до міліції.

Тіло Наталі знайшли пов­ністю роздягненим зі слідами побиття та удушення за три кілометри від населеного пункту у посадці. За словами затриманого, там він посварився з дівчиною, а потім задушив. Коли зрозумів, що Наталя не дихає, залишив її у кущах, а речі викинув дорогою додому.

Правоохоронці оперативно затримали підозрюваного. Міліціонерові – 31 рік. Відомо, що він одружений і має півторарічну доньку! Під час допиту підозрюваний хоч не відразу, але зізнався, що задушив дівчину, і показав, де саме це сталося.

У те, що міліціонер убив дівчину ненароком, її родичі не вірять. Припускають: скоріш за все, хотів інтиму, однак та відмовила, за що він і помстився.

– Як ненароком можна придушити і вивезти у посадку? – риторично запитує родич убитої Валерій.

За фактом умисного вбивства правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Якщо вину правоохоронця доведуть, йому загрожує до 15 років ув’язнення.

 

 
e-max.it: your social media marketing partner