Інвалід-рекордсмен зі Світловодська хоче вирушити у веломарафон

,

3082Про дивовижні досягнення Сергія Михайленка зі Світловодська уже розповідала «КП». Більше того, читачі газети обрали його «Героєм «КП». Чоловік, втративши в ДТП руку і ногу, не занепав духом. Навпаки, завдяки спорту і власним мріям, зрушив із місця та протягнув автобус, переплив Кременчуцьке водосховище і підкорив двоколісного велосипеда. Таким чином поставив не один національний рекорд. Зараз Сергій хоче вирушити у веломарафон. Щоправда для здійснення цієї мрії йому не вистачає зовсім мало – велосипеда.

– Коли уперше сів на велосипед, то проїхав майже сім кілометрів. Двоколісного взяв у велосипедному гуртку. Там мені підібрали спеціальну педаль та кросівок, які допомогли рушити з місця, – розповідає чоловік.

Зараз Сергій поставив собі вищу планку – вирушити у веломарафон у сусідню полтавську область до кременчука. Однак без допомоги сторонніх свою мрію не зможе здійснити.

– Ч не можу тренуватися і вирушити у марафон, бо не маю велосипеда, – зізнається інвалід-спортсмен і звертається до всіх, у кого є можливість допомогти.

Каже прийме у дарунок як новий, так і уживаний велосипед. Головне, щоб він був спортивний.

– Важливо, щоб я міг переключати на велосипеді швидкість, усе інше – не принципово. Поки хочу подолати дистанцію в тридцять кілометрів, а в подальшому долатиму й більші відстані, – вірить у себе Сергій.

Якщо маєте можливість допомогти нашому рекордсмену – телефонуйте: (066) 709-74-94. «КП» з радістю напише і про ваше добре серце.
e-max.it: your social media marketing partner