Працівники шукають, а мерія ховає нового керівника тролейбусного парку

, КП

4398Майже два десятки працівників «Єлисаветградської транспортної компанії» прийшли до Кіровоградської міської ради, аби з’ясувати, хто ж буде новим керівником тролейбусного парку та чи збережуть їм після пертурбацій робочі місця. Адже з 26 квітня все майно «ЄТК» переходить до новоствореного комунального підприємства «Електротранс». Працівники кажуть, їм ніхто – ані чинне керівництво, ані міська влада – не дає гарантій, що будуть при роботі і надалі.

Поки ми ще працівники тролейбусного парку, до понеділка, а далі – не відомо. Нам потрібен директор, який дасть гарантії, що прий­ме нас на роботу 26 квітня. По суті, ввечері 25 квітня, ми залишаємося вже без роботи. Вирішення цього питання тягнеться майже цілий місяць – то нас переводять, то не переводять на роботу в «Електротранс»… Конкретно ніхто нічого не пояснює, – скаржаться люди.

Слюсар рухомого складу Віктор Рева розповідає, у тролейбусному парку працює 32 роки і в нинішній час залишитися без роботи не хоче.

– Тролейбуси поки їздять. Ми виходимо на роботу, щоб не зупиняти рух і не спричиняти пасажирам незручності. А от після вихідних не знаємо, як буде і куди нам іти, – додає чоловік.

Тим часом у міськраді запевняють, що робочі місця людям збережуть. Однак, пояснюють, аби прийняти їх на роботу потрібен новий керівник підприємства. Наразі є кандидатури, але назвати їх не можуть…

– Всі робочі місця будуть збережені, люди й надалі працюватимуть. Їх переоформлять на нове підприємство. Зараз ми шукаємо кваліфікованого директора нового комунального підприємства. Відбувається узгодження кандидатур. Варіанти є, але назвати імена поки не можу, – прокоментував «КП» хранитель таємниці мера – начальник міського управління транспорту та зв'язку Олександр Вергун і додав, що остаточне кадрове рішення – за Андрієм Райковичем.
e-max.it: your social media marketing partner