Винуватця аварії, в якій загинула наречена, нарешті знайшли

, КП

2072Підозрюваного у скоєнні аварії, в якій торік у Кіровограді загинула наречена, нарешті знайшли. Вадима Данилова поліція розшукувала майже рік. Затримали чоловіка надранок 23 квітня у Чернігові. Ленінський районний суд Кіровограда йому тут же обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою упродовж двох місяців.

Сам затриманий запевняє, що про наслідки аварії дізнався буквально як кілька день. А свою втечу до Білорусі пояснює не переховуванням, а прагненням заробити гроші, щоб розрахуватися за розбиту машину.

– Про наслідки аварії я дізнався тільки вчора. На наступний день після аварії я поїхав в Білорусь, щоб відшкодувати збитки за розбитий автомобіль, бо автівка не моя. Був місяць в Білорусі, потім переїхав в Росію. Там був до березня цього року. Вже десь місяць як в Україні. Винаймав квартиру у Чернігові, хотів налагодити там бізнес. Хотів би встановити істину, зрозуміти як все сталося. Бо про наслідки я не знав. Я загубив телефон і ні з ким не спілкувався. Я не переховувався, готовий співпрацювати зі слідством. Шкодую про те, що сталося, співчуваю потерпілим, хотів би зустрітися, поспілкуватися, допомогти їм, – заявив на суді Данилов.

Адвокат Данилова – Олександр Павліченко – просив суд призначити заставу і не обирати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, однак суд відмовив.

– Суд вирішив застосувати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на два місяці – з 23 квітня по 21червня цього року. Ухвалу можна оскаржити протягом п’яти днів. Розмір застави не визначався, оскільки у ДТП, в якому звинувачується Данилов, загинуло дві людини – пояснила суддя Інесса Черненко.

Нагадаємо, торік у Кіровограді молодята та ще троє пасажирів поверталися з весілля, як раптом на розі вулиць Ушакова і Яновського, у їхню машину «Рено» врізалася «Тойота». Внаслідок аварії на місці пригоди загинула 25-річна наречена, її чоловік і ще двоє пасажирів, у тому числі 11-річний хлопчик, отримали тілесні ушкодження.

Згодом, в лікарні померла і пасажирка «Рено».

Як тоді повідомляла «КП» з посиланням на власні джерела, буквально на наступний день винуватець ДТП втік до Білорусі.
e-max.it: your social media marketing partner