Тіло мертвої жінки знайшли завдяки віщому сну

,

94467-річна Люба із села Могутнє Кіровоградського району зникла торік восени. Місцеві жителі розповідають, що навіть не могли уявити, куди поділася жінка. З’ясувалося, вона весь час була на власному подвір’ї. Коли люди почали розгрібати сміття,побачили шматок м’яса. Думали, це тварина, а то була... частина людської ноги!

Я  знала, що вона звідси далеко не могла піти. Я це відчувала. Якщо людина зникає – її знаходять мертвою чи живою, а тут Люби взагалі не було..., – розповідає жителька Могутнього Ганна.

Тоді про зникнення жінки односельці повідомили до правоохоронних органів. З того часу минуло майже півроку, а її так ніхто і не знайшов. Та все стало на свої місця, коли сусідці зниклої наснився сон.

– Не знаю, наскільки він віщий, але тітку Любу ми тоді знайшли. Сон наснився мені із п’ятниці на суботу, з 22 на 23 березня, – ділиться Ганна, розповідаючи подробиці. – Сниться мені край села. Я йду, а тітка Люба, як завжди, сидить на лавочці. Вдягнена, причесана. Я підходжу до неї і кажу: «Тьотю Любо, а де ви пропадали, скільки часу вас не було, всі вас шукали». А вона мені відповідає: «Я нікуди звідси не виїжджала. Мене тут заперли. Якби не валянки, я б замерзла». І все – я прокинулася.

Ганна каже, що жінка їй не родичка, лише односельчанка. А от віщі сни їй сняться не вперше. Коли ж уві сні вона побачила Любу, то вирішила діяти. Про сон розповіла своїм подругам.

– Тоді ми з дівчатами вирішили піти на пошуки. Взяли вила і почали шукати свіжі сліди в ямах. Думали, може вона десь прикопана. Дивилися і в сараях, і в сінники заглядали. Та коли підійшли до однієї з ям, Люда вигукнула, що раніше ця яма була чиста. А тут ми дивимось – до половини заповнена сміттям. Тож ми стали втрьох по черзі розгрібати, – розповідає Ганна. – Під камінням побачили шматок м’яса. Ми думали, що це тварина, а то була... частина ноги. Торкнулися вилами і зрозуміли, що це людське тіло, але воно вже зацвіло під камінням.

Коли сільські жінки побачили цю картину, не злякалися, а викликали сільського голову та міліцію. Кажуть, коли приїхала оперативна група і почала розкопувати та відкидати каміння, то побачили ноги і голову мертвої Люби.

– Ноги були перебиті, голова побита. Мабуть, коли вбивця кидав каміння, то так і побив її тіло..., – розповідають могутненські жінки, завдяки яким, власне, і вдалося знайти небіжчицю.

Нині, кажуть, підозрюваний нібито вже зізнався у вбивстві Люби.

– Цього чоловіка до нас в село привезла донька Люби. Вона сиділа у тюрмі. Сказала, що з ним познайомилася в потязі. Та потім вона вкрала гроші і поїхала десь працювати, але там вона теж щось украла і її посадили знову. А цей чоловік залишився у нас. Пішов на роботу. Бабі Любі його шкода було, тож вона залишила його в себе. То відро води він принесе, то ще чимось допоможе, – пригадують односельці вбитої, додаючи, що перед смертю Люба купила хатинку біля іншої своєї доньки. І вже всі речі зібрала, хотіла їхати до неї. Але її життя на цьому обірвалося...

У Кіровоградському райвідділі міліції повідомили, що по даній справі ведеться слідство.
e-max.it: your social media marketing partner