Родина військового, якій невідомий киянин подарував квартиру, хоче зустрітися зі своїм добродієм

,

1838Киянин, який побажав, аби його ім’я залишилося таємницею, подарував квартиру кіровоградському спецназівцю, який отримав тяжке поранення голови у зоні АТО. Досі разом із дружиною і дворічною донечкою боєць жив в орендованій квартирі. Про власне житло, зізнається дружина військового Тетяна, могли лише мріяти.

Боєць Кіровоградського третього окремого полку спецпри­значення служив на сході з березня минулого року. За кілька місяців, у серпні, він отримав важке поранення під Савур-могилою. Військовий дивом залишився живим. Перш ніж повернутися додому, він три місяці провів у медзакладах. Нещодавно власники квартири, яку винаймала родина, попросили звільнити помешкання. За допомогою відшукати недороге житло для найму сім’я звернулася до волонтерів.

– Ми почали шукати квартиру. На наш заклик відгукнулися бізнесмени з Києва, котрі запропонували кошти, на які можна придбати квартиру, – розповідає волонтер Оксана Червона.

Благодійник передав гроші своїм водієм, оскільки сам волів залишитися анонімним. Не зволікаючи, волонтери придбали квартиру, і ось нині родина спецназівця має власне житло.

Військовий разом із дружиною не могли повірити своїм очам – простора двокімнатна квартира з чудовим ремонтом тепер належить їм! Кажуть, самотужки ніколи б не змогли назбирати грошей на таку оселю.

– Цю новину ми дізналися від волонтерів. Про такий подарунок ми могли хіба що мріяти, не більше! Самі б квартиру ніколи не купили, тим більше в сьогоднішній час, – розповідає «КП» дружина військового Тетяна.

Днями вони разом із дворічною донечкою вселилися в нову квартиру. Кажуть, у власному помешканні і живеться, і дихається по-іншому.

– У власній оселі живеться просто чудово. Своє житло є своє житло. Відчуваєш, що стіни рідні. Зараз потроху облаштовуємося. Гріє серце картина з козаком, яку подарував нам благодійник. Вона тепер – наш оберіг, – з радістю говорить Тетяна і додає, що дуже хочеться віддячити добродію. – На щастя, світ не без добрих людей. Для нас дуже зворушливо, що знайшлася така людина, яка зробила нам настільки неймовірний подарунок. Ми так і не знаємо, хто цей благодійник. Але плануємо познайомитися і подякувати за житло і за добре серце!
e-max.it: your social media marketing partner