Кіровоградський вокаліст підкорив «Смуглянкою» «Х-фактор»

,

2349Він підкорив  глядачів і змусив їх аплодувати стоячи, а від суддів отримав три «так» на телевізійному вокальному шоу «Х-фактор». Віртуозна гра на баяні та запальне виконання відомої пісні «Смуглянка» – гарантували потрапляння в прямі ефіри кіровоградському вокалісту Ярославу Стасу.

Ярослав розповідає  «КП», взяти участь у проекті його переконали друзі та рідні, тож, вирішив спробувати свої сили.

– Дружина, рідні та друзі сказали мені: «Чого ти сидиш? Давай пробуй!». Я саме поїхав до Києва у справах, тож була можливість потрапити на кастинг. Подумав, а чого б і не спробувати. На першому перегляді мені сказали: «Ми нічого не зрозуміли, але ти проходиш». Через півгодини наступний кастинг. Я зайшов одним із перших, заспівав кілька різних  пісень,  хотів показати, що вмію співати у різних жанрах. Мені у відповідь теж саме: «Ми нічого не зрозуміли, але ти проходиш», – розповідає артист.

Про те, що Ярослав проходить далі і братиме участь у телевізійному кастингу, він повірив лише, коли йому зателефонували організатори шоу.

– Мені кажуть, що запрошують на телевізійний кастинг. Я з групою підтримки знову приїхав у столицю. Чекали з восьмої  ранку до восьми вечора. Дивлюся, інші конкурсанти, що прийшли пізніше, ніж ми,  виступають, а ми сидимо. Там було дуже багато учасників. Ми залишилися втрьох – я, мій син і кум. Думав уже, що мене ніхто не викличе. Всі були настільки втомлені, коли нас майже останніми покликали на сцену. Та атмосфера залу дуже сприяла моєму успішному виступу. Він настільки зарядив енергетикою, що після виступу я отримав три «так», – розповідає артист.

Три «так» із чотирьох – це теж перемога, стимул рухатися далі.

Каже, довго не міг обрати пісню для виступу. Майже перед виходом на сцену вирішив, що співатиме «Смуглянку» і самостійно акомпануватиме собі на баяні.

Про подальші плани Ярослав не розповідає, тримає інтригу.

– Я не буду відкривати секретів. Зйомки уже відбулися. Тому чекайте ефіру, – коротко каже він.

Ярослав Стас закоханий у пісню давно. У Кіровограді керує кількома колективами.

– Я учасник вокального колективу «Хорус»,  вокально-інструментального колективу «Гараж-бенч». Але це робоча назва. Чому так назвали? Ми свою діяльність почали у моєму гаражі, розрахованому на два автомобілі. Ще є мексиканський колектив, – говорить учасник «Х-фактору».

У подальшому, каже, працюватиме над собою і дивуватиме своїх шанувальників. – Головне, не стояти на місці, рухатися вперед, – переконаний Ярослав.
e-max.it: your social media marketing partner