Батько виснаженого хлопчика з Новоукраїнки опублікував відео-звернення

,

05002Батько виснаженого чотирирічного Владислава з Новоукраїнки – Олександр Мольченко – опублікував відео-звернення до журналістів, сьогодні, 17 серпня.

У відео він пропонує усім засобам масової інформації, «які опублікували статтю стосовно родини, весь той негатив, який виплеснули, видалити коментарі, дописи, а також відео, оскільки вони є неправдивими і подані лише з одного боку».

Ситуацію довкола своєї родини Мольченко пов’язує зі своєю викривальницькою діяльністю «злочинних дій» і «злочинних намірів» працівників органів місцевого самоврядування.

Чоловік каже, що збирається їхати на Київ, де пробуде якийсь час, аби вийти у прямий ефір.

Водночас він анонсує, що вийде найближчим часом можливо навіть і «на міжнародний канал».

Мольченко вкотре заявляє, що причиною виснаженого стану чотирирічного Владислава, є поставлені над ним медикаментозні досліди після народження.


На електронну адресу «КП» також надійшов лист Олександра Мольченка. Публікуємо його без змін.

«Я громадянин України Олександр Мольченко звертаюся до усього Українського народу та Українських ЗМІ.

Розширена інформація про нашу родину є недостовірною. Окрім нашого сина в лікарню привезли ще декілька дітей, які за останній місяць стрімко почали худнути. Попре нашу письмову заборону втручання в організм дитини при народженні, медсестра Новоукраїнкої ЦРЛ на нашій дитині проводила досліди, про що в кабінеті головного лікаря Шилінського І.М. зізналася, але до відповідальності притягнута не була. Через розкриття мною злочинів, вчинені посадовими особами, зараз ці органи, замість допомоги, через ЗМІ намагаються дати людям свою замовну інформацію.

Попередньо ми з дружиною зверталися за допомогою до всіх можливих закладів, в тому числі і генеральну прокуратуру України та нас не почули.

Наразі нам доводиться переховуватися лише тому, щоб бути разом.

Як стало відомо в обласній лікарні міста Кропивницького головного лікаря змусили на камеру дати коментар щодо стану здоров'я нашого сина. Коментар не відповідає дійсності.

Наразі усі питання в силу наших можливостей поступово вирішуємо.

Жодної допомоги від держави наша родина вже певний час не отримує.

Що буде далі, відомо одному Богу. Олександр Мольченко. 17 серпня 2018 р.

Можливо це особисте, можливо і ні. Хтось віднесеться до моїх слів негативно, хтось навпаки, але...

2014 року, у нашій родині народився хлопчик. Народився абсолютно здоровим - без будь-яких патологій, чи то будь-якої іншої хвороби.

Відразу ж після народження дитини, мою дружину лікарі Новоукраїнкої центральної районної лікарні змусили пройти флюорографію, після чого, без будь-яких підтверджень, встановили дружині діагноз - підозра на туберкульоз.

Було дуже дивно. Лікарі повідомили, що якщо моя дружина не пройде курс лікування в диспансері, дитину нам не віддадуть. Не знаю чи правильно я зробив, але в цілях безпеки для дитини та дружини я все ж вмовив дружину пройти двомісячний курс лікування, про що пізніше дуже пожалкував. На час "лікування" дружини, лікарі прийняли рішення нашого сина залишити на два місяці під наглядом лікарів в місцевій лікарні, оскальки дома було ще двоє наших дітей.

Майже кожного дня я відвідував і маму, і сина - ліки, памперси тощо. Але одного разу в кімнаті де знаходився син, я побачив дуже дивну ситуацію - близько семи годин вечора чергова медична сестра коле моєму сину якість припарати. На питання що вона робить, що колить, медсестра налякано почала ховати шприци, якісь бутилочки, коробки з папірцями. Наступного дня я звернувся до головного лікаря Новоукраїнської центральної районної лікарні Шилінського Ігоря Миколайовича, та повідомив, що син мій абсолютно здоровий і не потребує ніяких ліків, уколів, тощо. Шилінський викликав ту медсестру, відбулася розмова. Ми вимагали з'ясувати що то були за ін'єкції, які медсестра колола нашому сину, але відповіді так і не отримали. Через два місяці сина ми з дружиною забрали додому. Жодна лікарня Кіровоградської області не змогла підтвердити наявність у дружини туберкульозу. Урограграфією було виявлено, що після вживання дружиною сильнодіючих таблеток, у дружини почалися проблеми з нирками. Син ріс, і жодних проявів схуднення не проявлялося, але починаючи вже з трьох років, син почав худнути. Спочатку ми вважали що дитина росте, а тому рухаючись може і схуднути, але після чотирьох років, син почав худнути досить швидко. Звичайно це мене турбує, і я звернувся до однієї знайомої лікарки за допомогою та попросив дати направлення в лікарню міста Кіровоград. Попросив інформацію про дану ситуацію не поширювати, оскільки сволота, яка узурпувала владу, відіграється на повну котушку.

Можливо лікар і не здогадувалася що можуть бути не поправимі наслідки, та повідомила про ситуацію із сином усі служби, які займаються дітьми, ті звичайно звернулися в поліцію, прокуратуру. За один день, без присутності дитини, в лікарні спромоглися зробити судово-медичну експертизу щодо стану здоров'я нашого сина, з якою звернулися до суду, який на підставі судово-медичної експертизи виніс рішення щодо можливості втручання в наше приватне домоволодіння.

Знову хочу сказати, проблеми у нас з синочком дійсно були, але звертатися до лікарів, які попередньо його кололи невідомими припарати, ми з дружиною не ризикнули.

Окрім сина, у нас з дружиною є три донечки. Запрошуємо будь-кого в будь-який час відвідувати нашу родину. Жодна дитина окрім сина у нас не хворіє. Нашу родину раніше вже позбавили соціальної державної гарантованої допомоги, але Бог з нею. Сьогодні, Слава Богу, ми тримаємося і без тих допомог, але коли повстає питання щодо позбавлення нас батьківських прав - говорю відкрито: - Буде війна, комусь вина дуже не сподобається. Я часто нервував, але вів себе стримано. Не дай Боже щось трапиться з моїми дітьми - буде, обіцяю. Син одужає, я кожного дня з сином тримаю зв'язок.

Не знаю хто, але як повідомила мені дружина, лікарям заборонили допускати нас до сина. Наразі дану обставину з'ясовую.

Хтось можливо засуджує нас, можливо хтось розуміє, останнім часом отримую досить негативні повідомлення. Якби там не було, сина ми вилікуємо.

Сьогодні на Українцях, особливо на дітях досить часто "медики" тестують різні "медпрепарати". Будьте обережні.

Я не знімаю з себе відповідальності, але коли троє дівчаток, які абсолютно здорові, тому що при народженні ми відразу ж забирали їх додому, а з сином у нас вийшло те що вийшло, то це дійсно виглядає дуже дивно. Доречі, та "медсестра" працює і по нині.

Засобами масової інформації, місцеві козли, вже поширили зручну для них інформацію. Сьогодні, в очах людей, я та моя дружина - виглядаємо нелюдами. Більшості байдуже що насправді відбувається. Їм дитина байдужа, вони вже тисячі, сотні тисяч людей вбили. Їхня ціль знищити Мольченка. - Знищити того, хто може знищити їх. 14 серпня 2018 р.»

фото: стоп-кадр «ТВ7»

e-max.it: your social media marketing partner