Поліція відпрацьовує шість версій убивства Діани Хріненко

,

05075Поліція Кіровоградщини відпрацьовує шість версій убивства зниклої у Знам’янському районі після святкування Дня Незалежності Діани Хріненко, повідомив перший заступник голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін.

Він зазначив, у рамках кримінального провадження призначено півсотні експертиз.

– Пошуки неповнолітньої не припиняються ні вдень, ні вночі. Цілодобово задіюються військовослужбовці Національної гвардії, екіпажі патрульної поліції, поліцейські Знам’янського відділу. Крім того, на вихідні дні залучаються працівники з інших підрозділів поліції, – зазначив В’ячеслав Аброськін і додав, нині поліція відпрацьовує шість версій убивства школярки.

Перший заступник голови Нацполіції додав, що правоохоронці проаналізували відео з камер спостереження, опитали майже дві сотні осіб, які у вечір зникнення теж були на дискотеці і перевірили їхні алібі.

– Крім того, поліцейські здійснили обхід помешкань у селі Суботці. Перевірили на можливу причетність до скоєння злочину раніше судимих осіб, – сказав він.

Тим часом очільник обласної поліції Роман Козьяков раніше повідомив, що слідчі отримали результати експертиз у справі про зникнення Діани Хріненко, втім дані не розголошують в інтересах слідства.

Нагадаємо, Діана зникла в ніч із 24 на 25 серпня. Поліція, рятувальники, військові та небайдужі жителі прочесали довколишні населені пункти, лісосмуги, поля та яри в радіусі кількох десятків кілометрів. За місяць безуспішних пошуків, зневірені у роботі правоохоронців односельці Діани перекрили трасу.

Як уже повідомляла «КП», на момент зникнення Діана була одягнена у білі брюки, білу блузку, червоний кардиган, білі босоніжки, мала при собі сумку золотистого кольору.

Волосся у Діани довге русяве, худощава, ріст приблизно 170 сантиметрів.

Тих, хто бачив дівчину або щось знає про її місцезнаходження, просять дзвонити за телефонами: (05233) 2-12-80, 2-20-94 або на «102».
e-max.it: your social media marketing partner