Рідні вимагають розслідувати вбивство АТОвця з Помічної

,

07322Рідні вбитого в Помічній АТОвця Василя Штукатурова вимагають належного розслідування злочину. Поліцейським, що ведуть справу, виказали недовіру і просять передати справу до обласного управління поліції.

Жорстоке вбивство 28-річного помічнянця сталося ще кілька місяців тому. Втім підозрюваного у злочині затримали тільки нещодавно.

– Кримінальну справу мені не показували взагалі. Змогла з нею ознайомитися тільки на 75-й день, – говорить мама убитого Раїса. – Я розумію, що там багато не з’ясовано. Але чимало можна було зробити в перші дні. Тим більше 70%, як усе сталося, ми розкрили, самі. Вибачте, гралися в детективів.

Рідні розповідають, убивцю знають. Той фактично катував Василя.

– Були з трупа зрізані нігті. Його били ногами, молотком. Наносили удари ножем…, – додає дядько убитого Сергій Луковський.

– У нас повна недовіра до того як проводиться це слідство. І ми хочемо щоб справа була в області, – заявляє мама Раїса Штукатурова і зауважує, рух у справі почався тільки після звернення до очільника поліції Кіровоградщини Романа Козьякова.

У Новоукраїнському районному відділенні поліції, якому підпорядковуються добровеличківські слідчі, що ведуть справу, пояснюють, аби затримати підозрюваного, необхідно було дочекатися результатів експертиз. Нині чоловік уже перебуває під вартою. Йому загрожує ув’язнення терміном від 10 років.
e-max.it: your social media marketing partner