З Кіровоградського СІЗО втік засуджений, який раніше влаштував втечу з в’язниці на гелікоптері

,

6080З Кіровоградського СІЗО втік засуджений Тичков, який у 2013 році намагався втекти з Петрівської виправної колонії №49 на гелікоптері. Чоловіка розшукують вже два дні.

«З Кіровоградського СІЗО втік засуджений Тичков. Найцікавіше те, що засуджений не простий. Саме він у 2013 році намагався втекти з ВК-49 Кіровоградської області на гелікоптері! Тоді тільки диво допомогло його затримати – гелікоптер сів вже в зоні, Тичков вже був у ньому, і тільки вагання пілота дозволили їх затримати. Тичков має 5 судимостей, дуже небезпечний, активно схильний до втечі. Йому повинна була приділятися максимальна увага і контроль», – повідомив колишній керівник Державної пенітенціарної служби України Сергій Старенький.

Старенький уточнив, що втікача шукають уже два дні.

«А Кіровоградські «дєятєлі» навіть досі не знають як він втік, два дні чухались. Та той Тичков вже в Криму давно, він має там сталі соціальні зв'язки. А розшук оголошено не було.
Чому ж таке стало можливо? А все тому, що ніхто не робить належних висновків з тих подій, які відбуваються. Три місяці тому вирішили не звертати увагу на бунти та непокори в колоніях? Вирішили зробити вигляд, що все добре? Не буде добре! Це службова недбалість, і не тільки в прапорщика на посту. В першу чергу це недбалість керівників області та Пенітенціарної служби та Мінюсту. Гнати вас треба поганою мітлою, шановні «фахівці реформатори»», – заявив екс-головний пенітенціарій країни.

Нагадаємо, втечу з колонії суворого режиму засуджені запланували на 16 березня 2013 року. Того дня о 10:40 на спортивному майданчику тюрми сів вертоліт. На його борту було двоє осіб: пілот і пасажир. Останній тримав у руках муляж автомата Калашнікова.

До гелікоптера підбігло двоє засуджених. Обидва не вперше відбували покарання. Один із них сів за крадіжку в особливо великих розмірах, інший – за зґвалтування. Однак злетіти втікачам не вдалося.

e-max.it: your social media marketing partner