Подаруй сироті сім’ю: «КП» стала учасником проекту Благодійного фонду «Зміни одне життя – Україна»

,

6195«Кіровоградська правда» стала учасником проекту Благодійного фонду «Зміни одне життя – Україна». Відтепер газета допомагатиме дітям-­сиротам Кіровоградщини знайти свою родину. Якщо нам удасться змінити бодай одне дитяче життя, це вже перемога!

– Ми зацікавилися проектом Благодійного фонду «Зміни одне життя – Україна» і запропонували їм співпрацю, – розповідає головний редактор «Кіровоградської правди» Любов Попович. – І ось нарешті отримали згоду на спільну роботу. Наша газета завжди підтримує благодійні та соціальні проекти, адже місія медійників – не лише інформувати людей. Журналісти «КП» прагнуть насамперед творити добро. Адже в нинішній жорстокий час це найменше, що може зробити кожен із нас. Новий проект надзвичайно важливий для сотень дітей нашого регіону, які нині перебувають у сиротинцях і мріють, що колись матимуть маму і тата.

Щотижня на своїх друкованих шпальтах і на сайті «КП» публікуватиме анкети та відеоісторії дітей, які потребують сім’ї.

– У Кіровоградській області є 17 державних закладів, де живуть діти­сироти і чекають на всиновлення. Ми зробимо все залежне, аби вони знайшли свої щасливі родини, – продовжує Любов Попович. – «КП» стане провідником між дітьми і потенційними батьками.

Благодійна програма «Зміни одне життя» знімає відеосюжети про дітей­сиріт і публікує їх на сайті та у соцмережах, поки не побачать майбутні батьки. Крім цього, фонд постійно консультує потенційних усиновлювачів.

– Ми проживаємо день за днем і навіть не замислюємося над тим, що занадто багато дітей не мають сім’ї, не мають тата і мами. Наше завдання, завдання дорослих людей, взяти відповідальність за них. Я вірю, що через вирішення питання відсутності поінформованості суспільства про проблему сирітства та наявності таких дітей, рахунок усиновлених та влаштованих у сім'ї дітей­сиріт піде на тисячі. Тільки об’єднавши разом наші зусилля, ми зможемо подолати сирітство, – пояснює місію фонду його ідеолог В’ячеслав Таран.
 
e-max.it: your social media marketing partner