У Кіровограді на території військової частини вибухнула «лимонка». Є загиблий

, Олена Сідорова

6691В обласному центрі на території військової частини В2336 по вулиці Орджонікідзе, 31 стався вибух, від якого загинула людина, сьогодні, 31 жовтня. Цю інформацію «КП» підтвердило керівництво частини.

За попередньою інформацією, вибухнула граната Ф-1. Окрім загиблого, є троє поранених.

– На жаль, це дійсно сталося. Вибух відбувся після 12 години. Скоріше всього, через необережність. На місце приїхала «швидка», рятувальники, поліція, – розповів «КП» військовий і додав, що вибух стався у казармі на другому поверсі.

 

Тим часом у прес-службі УДСНС Кіровоградської області «КП» також підтвердили інформацію про вибух. 

 

– Повідомлення про вибух надійшло, підрозділи виїжджали на виклик на місце події. По прибуттю було встановлено, що руйнування будівель не відбувалося. Це приміщення навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Кіровоградської області, але другий поверх якого знаходиться в оренді третього окремого полку спеціального призначення, – уточнила помічник начальника Управління з питань зв'язків із ЗМІ та роботи з громадськістю Вікторія Крохмалюк.

 

Як додав «КП» військовий прокурор Кіровоградського гарнізону Руслан Габрієлян, з приводу вибуху за результатами роботи слідчо-оперативної групи військова прокуратура відкриватиме кримінальне провадження. 

 

 фото: Сергій Михайлін

6689

6690

e-max.it: your social media marketing partner