Автобус із двома кіровоградськими колективами з обласного ДЮЦу перекинувся на криворізькій трасі

,

6982Автобус із учасникам кіровоградських колективів із обласного ДЮЦу – теару-студії «Маска» та ансамблю бандуристів «Орія», які їхали на захід у Дніпро, перекинувся на криворізькій трасі сьогодні, 3 грудня.

За попередніми даними, автобус злетів у кювет, так як водій намагався не допустити зіткнення з іншим авто.

Як повідомив «КП» очільник обласного управління освіти Володимир Таборанський, в автобусі знаходилося 42 пасажирів - 34 дитини, 7 керівників, 6 батьків та 2 водії.

– Аварія сталася в той час, коли наші колективи їхали на всеукраїнські заходи в Дніпро. Керівництво нашої облдержадміністрації зв'язалося з керівництвом Дніпровської ОДА. Зараз усі пасажири у медзакладах. Відомо, що травмовано двоє дорослих. Остаточної інформації по стану дітей наразі немає, – повідомив «КП» Таборанський.

Посадовець також додав, що завтра пасажирів автобуса доставлять потягом до Знам'янки, а звідти транспортом у супроводі працівників управління безпеки дорожнього руху – до обласної дитячої лікарні.

Директор ДЮЦу Анна Суркова у коментарі «КП» також запевнила, що всі необхідні заходи, яких потребують постраждалі в ДТП, вже виконуються. Поки складних травм у дітей не зафіксовано.

Утім, додала Суркова, дітей все ще осбстежують.

Причини аварії наразі з’ясовуються правоохоронними органами. Відомо, що ДТП сталася на перехресті. При цьому загинула жінка-пішоход, яка намагалася перейти дорогу.
e-max.it: your social media marketing partner