Іграшки врятують життя: «КП» кличе містян на благодійний розпродаж

,

9203Місяць тому «КП» спільно з фондом «Янгол життя» розпочала збір іграшок для благодійного розпродажу. Уже цієї неділі, 28 травня, о 12:00 на Театральній площі обласного центру запрошуємо всіх небайдужих допомогти зібрати кошти на придбання хіміотерапії онкохворим дітям.

– Коли ми задумали цю акцію, очікували, що відгукнеться багато людей, які принесуть свої іграшки на продаж, але щоб стільки! Кіровоградці просто неймовірні! Ми вдячні кожному за його внесок у добру справу! – говорить редактор газети Любов Попович. – Але найбільше тішить, що в акції беруть участь діти. Вони віддають свої іграшкові скарби, аби допомогти врятувати життя таких же малих, як і самі.

За час збору до «КП» принес­ли понад чотири сотні іграшок. І вже 28 травня на Театральній площі о 12:00 розпочнеться розпродаж.

– Запрошуємо всіх містян у цей день відкрити своє серце добру і допомогти нам зібрати кошти хоча б на один курс хіміо­терапії, а це 20 тисяч гривень! Сума чимала. Саме тому ми визначили на кожну іграшку мінімальну ціну – будемо вдячні, якщо благодійник заплатить більше. Ще одну іграшку продаватимемо через аукціон, – зауважує Любов Попович.

За час збору іграшок, учасниками благодійного проекту стали учні 10-А класу кіровоградської гімназії імені Шевченка, гімназії №9, школи №35, працівники обласного управління Служби безпеки України, патрульна поліція, десятки читачів «КП» і просто люди з величезними серцями.

– Також в організації розпродажу нас підтримують наші спецназівці – третій полк. Низький уклін усім! Віримо, тільки добро здатне змінити цей світ на краще, – підсумувала головний редактор.

фото: архів «КП»
e-max.it: your social media marketing partner