Останній день тролейбусів: працівників довели до відчаю

,

940Працівники підприємства «Єлисаветградська транспортна компанія» знову готові вдатися до страйку. Причина незмінна – затримка виплати заробітної плати. Якщо влада не погасить борги, тролейбусний парк припинить свою роботу вже з понеділка, 31 березня.

У зв'язку з систематичною затримкою виплати заробітної плати та небажанням влади оплачувати виконану колективом роботу? працівники підприємства ТОВ «Єлисаветградська транспортна компанія» доведені до відчаю і прийняли рішення про страйк і зупинку тролейбусного руху в місті. Колектив підприємства вибачається перед пасажирами за незручності і повідомляє, що з 31.03.2014 працівники підприємства будуть відстоювати свої конституційні права і рух буде зупинено до моменту повного задоволення висунутих вимог, – звертаються вони до жителів міста через оголошення в тролейбусах.

За словами голови профкому підприємства Катерини Турецької, «Єлисаветградська транспортна компанія» висуває до влади єдину вимогу – виплатити зарплату, що не проходить казначейськими рахунками, загальна сума якої складає 495 тисяч гривень.

У цілому ж, як повідомив «КП» директор «ЄТК» Валерій Гросул, заборгованість по субвенції, яку має виплачувати підприємству міська влада за перевезення пільговиків, складає 1 мільйон 775 тисяч гривень.

– Проблема в тому, що гроші затримуються у казначействі і не приходять вчасно, а коли приходять – то не в повному обсязі. Через це виникає заборгованість. Якщо б гроші приходили вчасно і в необхідних обсягах, тоді проблем не було б, – пояснив він у коментарі «КП».


e-max.it: your social media marketing partner