Поліщук: Про капітальний ремонт доріг області не може бути і мови, лише ямковий

,

1802Фінансування автодорожньої галузі за останні роки скоротилося більше ніж утричі. Цьогоріч виділені кошти не дозволять провести капітальні ремонти доріг в області. Чиновники пояснюють: ледве вистачить на латання ям.

– Зараз виконання багатьох робіт заморожується до кращих часів. Щорічно більше 2,6 тисячі кілометрів шляхів залишаються без необхідного ремонту. На сьогодні на дорогах області утворилось близько 243 тисяч метрів квадратних ям, майже чверть із яких – на трасах державного значення, – говорить начальник Служби автодоріг в області Сергій Поліщук.

За його словами, найбільш проблемними наразі залишаються такі напрямки доріг, що проходять через область: від повороту на Устинівку до кордону Бобринецького району, автодороги Знам’янка-Луганськ-Ізварине, Суми-Полтава-Олександрія, Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка.

– Для ліквідації ям в умовах інфляції необхідно витратити весь виділений на 2015 рік ліміт коштів, при цьому запустивши нині законсервовані шість асфальтобетонних заводів та три гранітні кар’єри, – пояснив Сергій Поліщук.
e-max.it: your social media marketing partner