В Олександрії хворим на гепатит С допомогли безкоштовними препаратами (ФОТО)

, Олена Сідорова

00136В Олександрії під час вуличної акції, яку проводили до міжнародного дня боротьби з гепатитами в рамках проекту «Україна без гепатиту», роздали життєво необхідні препарати хворим на гепатит С.

Крім того, серед населення провели безкоштовне експрес-тестування на гепатити, розповіли організатори – представники благодійного фонду «Здорова нація» в Кіровоградській області та Олександрійської громадської організації «Шлях до життя». Дехто, наголошують, вперше дізнався про свій діагноз.

Учасники акції отримали фахову консультацію лікарів спеціалістів щодо профілактики, діагностики та лікування вірусних гепатитів, поспілкувалися з людьми, які вже завершили лікування, адже гепатити – не вирок.

Таким чином активісти намагалися привернути увагу до необхідності вчасного тестування на гепатити, а також наголосити, що самолікування може лише нашкодити здоров’ю.

Нагадаємо, представники благодійного фонду «Здорова нація» вже не вперше надають жителям Кіровоградщини допомогу безкоштовними медикаментами.

 

00137

00138

00139

00140

e-max.it: your social media marketing partner