Цьогоріч Кіровоградщина має рекордну суму на ремонт доріг

, Олена Сідорова

00431Цього року Кіровоградщина має рекордну суму на будівництво, ремонти і утримання автошляхів області – 700 мільйонів гривень, повідомляють в облдержадміністрації.

Цього року в області поточний середній ремонт проводять на ділянках доріг загальною протяжністю 90 кілометрів, 34 з них уже ввели в експлуатацію.

Усі ремонтні роботи планують завершити до 20 листопада.

Загалом на будівництво, ремонти та утримання автошляхів області у 2017 році з усіх джерел спрямували близько 700 мільйонів гривень, зокрема, 25 мільйонів гривень з обласного бюджету та 215 мільйонів гривень від перевиконання митних зборів. Ця сума значно більша від тих, які виділялися у попередні роки.

– У 2015 році на поточні середні і капітальні ремонти доріг області коштів не надходило – лише близько 150 мільйонів гривень на утримання. В останні роки державна політика стосовно ремонту і утримання доріг абсолютно змінилася. У 2016 році ми вже мали близько 500 мільйонів гривень на поточний середній ремонт. Цього року ми матимемо 700 мільйонів гривень на всі заходи. За останні сім років маємо рекордну суму на ремонт доріг, – зауважив очільник області Сергій Кузьменко після огляду відремонтованої ділянки автотраси.
e-max.it: your social media marketing partner