Рятувальники витягли зі ставка собаку

,

873

Наприкінці минулого тижня у Добровеличківці рятувальники витягли зі ставка собаку, який провалився під лід. Пес переходив водойму, як раптом крига тріснула, і він опинився у воді. Бідолаху побачили місцеві жителі. Вони і викликали рятувальну службу.


Для спасіння тварини рятувальники сіли на надувний човен і проторували шлях, кришачи кригу. Діставши із води та доставивши на берег налякану собаку, вони відігріли її і відпустили. Песика прихистили місцеві жителі.

За словами рятувальників, на небезпечний лід виходять не тільки тварини, а й люди. Попри багаторазові попередження вони продовжують ступати на тонку кригу, яка у теперішню пору відлиги є особливо небезпечною.

Наприкінці минулого тижня у Кіровограді на світанку з Інгулу у районі Новомиколаївського пляжу працівники аварійно-водолазного відділення дістали тіло загиблого 59-річного чоловіка. Цього ж дня, у п’ятницю, загинув ще один рибалка – йому було всього 24 роки. І таких трагічних випадків чимало. Саме тому, рятувальники застерігають жителів Кіровоградщини у жодному разі не наражати себе на небезпеку і не виходити на тонку кригу.

e-max.it: your social media marketing partner