Кіровоградці долучаться до всеукраїнського маршу за права тварин

, КП

00917Обласний центр долучиться до всеукраїнського маршу за права тварин у неділю, 15 жовтня. Акція стартує о 12:00 біля готелю «Турист». Учасники пройдуть колоною до центральної площі Кіровограда.

«Подія покликана об’єднати зоозахисну спільноту й заявити владі і громадськості, що тисячі українців готові боротися за гуманність і права тварин. Ми вийдемо для того, аби покласти край знущанням над тваринами в цирках і сфері розваг, закликати владу впровадити дієві механізми боротьби з живодерами та садистами, звернути увагу українців на гуманне ставлення до тварин. Ми втомилися слухати пусті обіцянки влади і дивитися на бездіяльність правоохоронних органів. Права тварин – це не пусті слова в законі, а захист і відповідальність», – наголошують організатори всеукраїнського маршу.


– Проблема жорстокого і безвідповідального ставлення до тварин у нас в області є дуже актуальною. Зоозахисники ледь не щодня стикаються з проявами садизму, жорстокості, ненависті і безвідповідальності до тварин. Ми вийдемо на марш, щоб укотре нагадати людям, що тварини – не іграшки, не груші для биття… Це живі створіння, які потребують нашої опіки, – наголошує координатор маршу у Кіровограді, директор «Кіровоградської правди» Олена Данилишин і закликає небайдужих підтримати акцію.

e-max.it: your social media marketing partner