У Знам’янській лікарні відремонтували дитяче відділення (ФОТО)

, Олена Сідорова

01024У Знам’янській центральній районній лікарні відкрили відремонтоване дитяче відділення. Роботи проводили у рамках проекту «Здоров’я наших дітей», ініційованого очільником Кіровоградщини Сергієм Кузьменком, повідомляють в облдержадміністрації.

Дитяче відділення, де лікуються діти як з району, так і з міста Знам’янка, капітально відремонтували та оснастили новими меблями цьогоріч.

На ремонтні роботи витратили понад 730 тисяч гривень, на придбання інвентарю – 200 тисяч гривень.

Відділення розраховане на лікування 20 дітей, які мають змогу цілодобово перебувати у семи палатах.

Сергій Кузьменко ознайомився із реалізацією проекту і побував у оновлених маніпуляційних, фізкабінеті, їдальні, оглянув палати, поспілкувався з пацієнтами та медичним персоналом.

– Ми продовжуємо роботу зі створення гарних медичних закладів із комфортними умовами та сучасним обладнанням на усіх трьох рівнях. Наступний крок – мотивувати працівників охорони здоров’я. Найближчим часом буде ухвалено відповідний закон, згідно з яким лікарі отримуватимуть достойну заробітну плату, – зазначив Сергій Кузьменко і вручив нове обладнання для харчоблоку. – Приємно, що ініційований мною проект «Здоров’я наших дітей» реалізовується. Цього року у нас з’явилася краща в державі обласна дитяча лікарня – сучасне медичне містечко. Приємно, що й на районному рівні проводиться робота з реконструкції дитячих та пологових відділень медичних закладів.

 

01025

01027

01026

e-max.it: your social media marketing partner