Кузьменко перевірив, як завершують ремонт мосту через залізницю в Олександрії (ФОТО)

, Олена Сідорова

01302Очільник Кіровоградщини Сергій Кузьменко перевірив хід капітальних ремонтних робіт на мосту через залізницю в Олександрії на відрізку дороги М-04 «Знам’янка-Луганськ-Ізварине» сьогодні, 9 листопада.

Роботи на мосту тривали п’ять місяців. Вартість робіт від початку ремонту становить майже 10 мільйонів гривень.

– До ремонту міст знаходився у жахливому стані. За рекомендаціями мостовиків, роботи потрібно було розпочинати ще в 2008 році, бо він знаходився в аварійному стані. Через це повністю міняли опори і заново бетонували. За моєю ініціативою, тут встановлять освітлення – сонячні панелі на 18 опорах, – зазначив начальник Служби автомобільних робіт у Кіровоградській області Вадим Коюденко.

Загалом, за його словами, цьогоріч запланували відновити в області 75 кілометрів дороги. Нині введено в експлуатацію вже 34 кілометри.

Завершення робіт і відкриття мосту заплановане наприкінці наступного тижня.

– Те завдання, яке ми ставили на цей рік, виконується. Минулого року на території Кіровоградщини набудували доріг на 310 мільйонів гривень. Цього року, якщо буде гарна погода, до 1 грудня будемо мати більше 600 мільйонів гривень на будівництво доріг. Це і дорога «Знам’янка-Луганськ-Ізварине», і шляхопровід в Олександрії, і об’їздна навколо Знам’янки, і завершення будівництва дороги «Кіровоград-Умань», і будівництво дороги на Новомиргород, яка була в жахливому стані та ділянка дороги в Олександрівському районі, яка веде на Київ, – зазначив Сергій Кузьменко.

 

01297

01300

01301

01299

e-max.it: your social media marketing partner