У Кіровограді шахрайка вимагала 30 тисяч гривень викупу за собаку

, Олена Сідорова

01474В обласному центрі жінка вимагала 30 тисяч гривень від чоловіка, в якого зникла німецька вівчарка, повідомляють у патрульній поліції міста.

Інформацію про викрадення пса по вулиці Ватутіна патрульні отримали ввечері 20 листопада.

Чоловік розповів копам, що на його мобільний почали надходити дзвінки із засекреченого номеру від невідомої жінки про те, що вона поверне собаку, якщо він перерахує їй 30 тисяч гривень на банківську картку.

Господар поставив умову, що хоче спочатку побачити пса. Та погодилася і дала номер телефону, за яким з нею можна зв’язатися.

Поки патрульні оформлювали заяву про викрадення собаки, на подвір’я чоловіка прийшли його сусідки у стані алкогольного сп’яніння. Патрульні почали дзвонити за номером, який залишила вимагачка, і неочікувано дзвінок пролунав з телефону однієї з сусідок.

Інспектори попросили жінку показати свій телефон, аби перевірити номер. Натомість жінка витягнула з мобілки сім-картку і викинула її, а потім почала тікати.

Інспектори наздогнали жінку. У міськвідділі поліції жінка зізналася у шахрайстві і розповіла, що про зникнення пса почула випадково і вирішила скористатися ситуацією, проте пса не викрадала і де він – не знає. Справою жінки нині займаються слідчі.

Знайшлася німецька вівчарка наступного дня, 21 листопада, в районі Маслениківки.
e-max.it: your social media marketing partner