У Новоархангельській райлікарні капітально відремонтували дитяче відділення (ФОТО)

, Олена Сідорова

01484У Новоархангельській центральній районній лікарні капітально відремонтували дитяче відділення. Таким чином район підтримав проект очільника Кіровоградщини Сергія Кузьменка «Здоровя наших дітей», повідомляють в облдержадміністрації.

Ремонт здійснювали за кошти місцевих бюджетів і соціально відповідального бізнесу.

Цього року в дитячому відділенні провели внутрішні ремонтні роботи – замінили систему опалення та освітлення, двері, сантехніку, вирівняли стіни і стелю, уклали нову підлогу, провели внутрішні оздоблювальні роботи.

З районного бюджету виділили 350 тисяч гривень для придбання будівельних матеріалів та меблів. Окремі сільради надавали субвенції, а благодійний фонд «Розвиток Новоархангельщини» передав ремонтні матеріали на суму понад 310 тисяч гривень.

У відділенні функціонує десять ліжок цілодобового перебування, укомплектоване усім необхідним обладнанням. За 10 місяців цього року у відділенні пролікували 324 дитини.

Як зазначив Сергій Кузьменко, реконструкція цього відділення – один із найкращих прикладів, як треба на рівні районів реалізовувати такі проекти.

– Ми повинні докласти максимум зусиль, щоб у наших дітей було все найкраще. Дякую і керівництву району, і аграріям, які об’єдналися, щоб допомогли владі зробити добру справу і підтримали проект «Здоров’я наших дітей». Ремонт у цьому дитячому відділенні зроблено зі смаком, гарно і по-господарськи – позитивний дизайн, позитивні кольори. І позитивні люди тут працюють. Я переконаний, що це один із найкращих прикладів, як мають на рівні районів реалізовувати такі надзвичайно важливі для людей проекти, – зазначив голова облдержадміністрації і вручив завідувачу відділення сертифікат на нову побутову техніку.

Окрім дитячого відділення, у лікарні капітально відремонтували і хірургічне відділення, повністю оновили систему опалення в лікарні. Найближчим часом розпочнуть ремонт у реанімації.

 

01485 01486

 

01488

 

01489

e-max.it: your social media marketing partner