Активісти звинувачують нардепа у планах знищити 90 дерев

,

01543Активісти обласного центру звинувачують народного депутата Олександр Горбунова у планах знищити 90 дерев. Їх хочуть випиляти під час реконструкції стадіону фізичного факультету педагогічного університету. Про це написала активістка громадської організації «Озеленення Кропивницький» Надія Паливода.

«Неабиякий подарунок для жителів підготував наш народний депутат Олександр Горбунов. Оці дерева, що ви бачите на фото – їх усі спиляють. Під час реконструкції стадіону факультету фізичного виховання. Дев’яносто дерев. На їх місці буде земляний насип і трибуна для глядачів. Отак прямо від дороги, де їздять машини. Чи будуть відновлені для міста ці вирубані дерева?», – пише активістка.

За її словами, дерева планують замінити на туї.

«Комісія з міськради була. Обстежила всі 90 дерев – і уявіть собі цей неймовірний збіг обставин: всі 90 виявилися… аварійними!

(…) коли ти думаєш, як би тобі пропіаритися на цьому, то метод №1 – морозитися, ніби ти нічого про знищення дерев не знаєш.

Бонус-трек: наступного року з не меншою турботою про здоров’я жителів будуть спилюватися дерева в Дендропарку – навколо фізкультурного комплексу, з метою його розширення і добудови.

Так як це природно-заповідний фонд, знадобиться більше часу, щоб взяти дозволи. Але в депутата зв’язки хороші – думаю, в нього все вийде.

Шкода тільки, що ви, Олександр Володимирович, все в Києві та в Києві, а в обласному центрі рідко буваєте, а то б, може, відчули, як важко дихати в місті, де кількість зелених насаджень в чотири рази менша за норму. Навіть коли сидиш на новій трибуні – все одно важко», – написала Надія Паливода.

 

 01546 01545

 01544

e-max.it: your social media marketing partner