Абонентам «Дніпро-Кіровоград» знизили тариф на воду, але за повірку лічильників доведеться платити

, КП

00350Національна комісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, знизила тариф на водопостачання та водовідведення споживачам обласного комунального підприємства «Дніпро-Кіровоград», які живуть у багатоквартирних будинках, на 47 копійок. Нові тарифи набудуть чинності 16 грудня.

– Згідно з Законом України «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання», вартість перевірки приладів обліку виключається з тарифів. На виконання цього закону Національна комісія на початку листопада прийняла рішення про зменшення тарифу на 47 копійок. З 16 грудня діятимуть нові тарифи, а монтаж, демонтаж і повірка лічильників здійснюватимуться за окрему плату, відповідно до певних порядків, які розробить Кабмін, – пояснює «КП» директор «Дніпро-Кіровоград» Роман Ілик.


Відтак вартість послуги з централізованого постачання холодної води (з використанням внутрібудинкових систем) становитиме 10,98 гривні за кубометр води. Вартість централізованого водовідведення становить 9,816 за кубометр води.


Нагадаємо, чинний тариф – 11,22 гривні за кубометр води на централізованого постачання холодної води для багатоповерхівок (з використанням внутрібудинкових систем) і 10,044 за кубометр води за централізоване водовідведення.

e-max.it: your social media marketing partner