Рідні розшукують безвісти зникну жінку з Кіровограда (ОНОВЛЕНО)

, КП

01593Дорогою зі Знам’янки до Польщі зникла 54-річна Лариса Антиминюк. Жінка мала їхати на заробітки. Але чи доїхала до пункту призначення – рідні не знають, бо зв’язок із Ларисою зник. Родичі б’ють на сполох і просять допомогти розшукати.

– О 2:30 мама виїхала зі Знам’янки у Львів, а звідти мала їхати у Польщу. Останній раз ми розмовляли з нею по телефону о 10:30, вона була ще в дорозі. Мама мала подзвонити, коли приїде у Львів. Але так і не перетелефонувала. Наступного дня ми звернулися у поліцію, там у свою чергу зробили запит на митницю. Сказали, що вона кордон не перетинала. Але ми і через власних знайомих у митній службі почали шукати, ті сказали, що вона все таки перетнула кордон на мікроавтобусі 29 листопада о 23:20. Наразі чекаємо, що скажуть у поліції, – розповідає «КП» донька зниклої Дарина.

Жінка одягнення у довгу чорну куртку, сіру з білими плямами шапку, сині джинси і чорні чоботи з білими шнурками.

Усіх, хто бачив Ларису Антиминюк, просять повідомити за номерами: (050) 088-36-40(Дарина – донька), (066) 114-43-49 (Тетяна – сестра); (099) 289-99-23 (Ірина – сестра) або «102».

Ларису знайшли у польському таборі для біженців. Туди вона потрапила, бо спочатку загубилася у незнайомому місті – Лодзі. Потім її обікрали, жінці довелося два дні жити на вокзалі. А далі вона сама звернулася до тамтешньої поліції, а вже та прилаштувала Ларису у табір для біженців.

 

01595

e-max.it: your social media marketing partner