Ларін очолив виборчий штаб Тігіпко

,

Сергій Ларін очолив національний виборчий штаб кандидата у президенти Сергія Тігіпка.

Про це з посиланням на джерело з оточення Тігіпко повідомляє інформагентство «Українські новини», сьогодні, 30 березня.

- Ми покладаємо великі надії на Сергія Ларіна на посаді начальника штабу. У нього великий і успішний досвід керівництва виборчими кампаніями, а також чималі зв'язки в регіонах. Адже в адміністрації президента він вів саме цей напрямок. Плюс - хороший результат роботи головою Кіровоградської ОДА. Сергій Тігіпко отримав в особі Сергія Ларіна сильного керівника штабу з великими регіональними зв'язками і контактами в середовищі партійних організацій ПР, - передають слова джерела «УН».

За даними джерела, вже найближчим часом кілька обласних партійних організацій ПР на своїх конференціях планують прийняти рішення про незгоду з рішенням з'їзду.

- У багатьох регіонах вважають, що рішення з'їзду приймалося представниками лише трьох областей без урахування думки інших регіонів - зазначило джерело.

Зокрема, рішення про підтримку інших кандидатів на виборах найближчим часом очікується від Одеської, Чернівецької, Київської та Кіровоградської обласних організацій ПР.

Нагадаємо, на з’їзді ПР, який відбувся учора, 29 березня, кіровоградська делегація «регіоналів» відмовилася підтримати кандидата у президенти екс-очільника Харківщини Михайла Добкіна.

Зокрема, проти нього голосували Сергій Ларін, Олександр Шаталов і Степан Цапюк.

e-max.it: your social media marketing partner