На під’їздах до Кіровограда стоять люди з автоматами

,

Уже кілька днів поспіль на під’їздах до обласного центру і в самому Кіровограді дороги патрулюють, окрім працівників ДАІ, люди з автоматами. В УМВС пояснюють – 25 березня стартувало комплексне оперативно-профілактичне відпрацювання «Зброя та вибухівка».

Працівники Державтоінспекції разом із військовими батальйону спеціального призначення перевіряють автівки на наявність зброї чи вибухівки у салоні.

– Спецпризначенці працюють поодинці або вдвох. На території міста їх близько 20 осіб, – зазначили в УМВС і додали, що оперативне відпрацюванні є частиною комплексної програми профілактики злочинності на 2011-2015 роки.

– Програма має на меті протидіяти злочинності, пов’язаної з незаконним обігом вогнепальної зброї та вибухових речовин. У рамках проведення операції 28 березня працівники ДАІ на автошляху Стрий – Кіровоград – Знам’янка, біля Вільного Кіровоградського району, зупинили автомобіль «Форд Транзит», у якому під переднім сидінням знайшли пневматичний пістолет «Флобер». Водій пояснив, що зброю тримав для самозахисту, проте відповідного дозволу на це не мав, – зауважили в УМВС.
e-max.it: your social media marketing partner