«Мати в пориві люті вбила дитину» – Аброськін про вбивство Каті Добродій, яку шукали всім містом

,

01698У вбивстві 12-річної Катерини Добродій правоохоронці підозрюють маму дівчинки. Про це на своїй сторінці у Facebook написав перший заступник голови Нацполіції України Вячеслав Аброськін.

«Чотири доби поліція однієї з центральних областей розшукувала дівчинку 12 років, яка, зі слів батьків, пішла зранку до школи і зникла.

Вчора в результаті пошукових заходів дівчинка була знайдена мертвою на відстані 5 кілометрів від будинку з численними пораненнями.

Вже ввечері на підставі зібраних доказів за підозрою в скоєнні вбивства затримана мама дівчинки.

Все виявилося банально просто. Чоловік пішов на роботу, по дорозі молодшу дитину відвів до дитсадка. Старша донька була разом з мамою. Дівчинка просилася залишитися вдома та не йти до школи, а мати навпаки наполягала, щоб та все ж таки пішла до школи. В підсумку - в пориві раптово виниклої люті мати вбила дитину, а потім вивезла та залишила на пустирі. Це страшна трагедія. Попереду ряд експертиз, в тому числі й проведення психіатричної експертизи підозрюваної. Крапку повинен поставити суд», – написав Аброськін.

Як відомо «КП» із власних джерел у правоохоронних органах, камери відеоспостереження на одній із баз відпочинку в Кіровоградському районі, поряд з якою згодом знайшли тіло дівчинки, зафіксували машину мами. Згідно з інформацією власних джерел «КП», мама стояла на обліку у психіатричній лікарні.

Як повідомляла «КП», тіло дівчинки знайшли 12 грудня у селі Обознівка.

Нагадаємо, Катерина Добродій пішла до школи 8 грудня та не повернулася. Над пошуками чотири доби працювали півтори сотні правоохоронців, залучаючи безпілотники. На допомогу прийшли і військові. Загін добровольців сформували і небайдужі містяни, які самотужки на автомобілях прочісували місто.
e-max.it: your social media marketing partner