Купрій: Людей сьогодні найбільше хвилюють війна, бідність і корупція

,

01703Почути простих людей, їхні проблеми й допомогти вирішити – саме з цією метою до Кіровограда приїхав народний депутат, заступник голови комітету Верховної ради з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності, один із лідерів Українського об’єднання патріотів – УКРОП Віталій Купрій.

– Хочу зустрітися з людьми і почути, які наболілі питання їх найбільше тривожать, і одразу, як правозахисник, допомогти вирішити, – пояснює мету приїзду Віталій Купрій.


За словами парламентарія, до нього вже звернулися підприємці Європейського ринку у Кіровограді з гострим питанням взаємовідносин із власником.


– На зустріч до мене прийшли більше трьох сотень підприємців. Кажуть, їх змушують платити за ятки, які вони встановили власним коштом. У цій ситуації треба розбиратися і шукати компроміс. Треба щоб і власники ринку, і міська влада розуміли, що ці підприємці створюють робочі місця і сплачують податки, а не доводити їх до радикальних настроїв, – зазначає правозахисник.


Віталій Купрій зауважує, на зустрічах із людьми одразу готує депутатські запити, аби прискорити вирішення озвучених проблем.

 

– Я побував у майже всіх регіонах держави, тож можу сказати, що багато проблем для українців є спільними. Найбільше людей хвилюють війна, бідність і корупція. Звісно і похідні від цього негаразди, – констатує він і додає, уже чимало питань, із якими до нього зверталися жителі різних областей, вдалося вирішити й при цьому отримати позитивні зрушення.


На аналогічний результат народний депутат сподівається і після зустрічі з людьми в обласному центрі, яка тривала понад дві години.


– До мене люди прийшли з питаннями житлово-комунального характеру, порушення прав громадян при взаємодії з правоохоронними органами, зверталися щодо виділення земельних ділянок АТОвцям, з приводу стягнення аліментів. Кожен отримав з мого боку професійну юридичну допомогу. Далі ми готуватимемо звернення до органів місцевої та центральної влади, аби якнайшвидше вирішити людські проблеми, – уточнює Віталій Купрій і зауважує, звернутися за правовою допомогою до нього можна не лише особисто, а й через сайт. – Ми оперативно реагуємо на звернення. Готовий працювати над кожною проблемою.

 

фото: Ігор Філіпенко

e-max.it: your social media marketing partner