У Дніпрі у військовій частині знайшли застреленого солдата з Кіровоградщини

, КП

01966У Дніпрі у військовій частині знайшли тіло солдата-строковика 1998 року народження з Кіровоградщини з вогнепальним пораненням у голову. За попередньою версією, хлопець вчинив самогубство – застрелився з власного автомата, повідомляє «ТСН».

У Нацгвардії хлопець прослужив два з половиною місяці, на службу його призвали восени.


На посту при охороні складів він стояв один, це зафіксували камери спостереження. У військовій частині про можливі мотиви такого вчинку навіть не здогадуються.


– Є підтверджуючий відеоматеріал з камер спостереження, що це дійсно було самогубство. Причини, які призвели до такого вчинку, наразі невідомі. Так, він сумував за домівкою, але будь які конфліктні ситуації, які могли призвести до цього, наразі нам не відомі, – розповідає перший заступник командира військової частини Максим Кицилюк.


Слідчі кажуть, що передсмертної записки не залишив і напередодні поводився як зазвичай.


– Хлопець 1998 року народження, попередня версія – скоїв самогубство. Спочатку буде досудове розслідування, встановлюватимемо, що саме там трапилося, – прокоментувала речник Нацполіції в Дніпропетровській області Ганна Старчевська


Нагадаємо, військовослужбовець 25-ї бригади Ігор Гуртовий, який під час служби застрелив двох десантників на навчальному полігоні у Канатовому, що в Кіровоградському районі, досі залишається під вартою. Йому загрожує від 15 років за гратами до довічного ув’язнення.

e-max.it: your social media marketing partner