Кузьменко доручив розібратися, чому в Долинській досі не будують водогін

, Олена Сідорова

02088Очільник Кіровоградщини Сергій Кузьменко доручив начальнику управління капітального будівництва облдержадміністрації Сергію Проненку завершити роботи з розвідки запасів води в Долинській і нарешті розпочати будівництво водогону.

За його словами, на забезпечення жителів Долинської водою у минулому році з екологічного фонду виділили 10 мільйонів гривень.

– Роботи з розвідки запасів води треба провести якнайшвидше. Залучайте депутатів обласної ради, які цим напрямком переймаються, органи місцевого самоврядування Долинської. Не можна будувати водопровід, поки ми не знаємо якість і кількість води в Долинській. Ця робота не зроблена. Коментувати, хто її мав зробити, я поки не хочу. Але якщо ми будемо переводити господарські питання в політичну площину, у мене достатньо аргументації і можливостей розповісти, хто що зробив, а хто що забув. Тому, колеги, шукаємо можливості робити справу, – закликав очільник області і дав завдання своєму першому заступнику Сергію Коваленку організувати нараду з цього питання, щоб визначитися з термінами, заходами і відповідальними за їх виконання.

Нагадаємо, минулого року заговорили про будівництво нового водопроводу в Долинській, адже у жителів постійно виникають перебої з водопостачанням.

 

фото: облдержадміністрація

e-max.it: your social media marketing partner