Команда ELEX долучилася до флешмобу «Купуй українське»

, КП

02155Кіровоградський виробник екскаваторів-навантажувачів ELEX 81А, що входить до складу заводу «Ельворті» долучився до патріотичного флешмобу, яким закликають підтримати законопроект №7206 «Купуй українське, плати українцям!».

У рамках флешмобу вітчизнані підприємці публікують фото і відеозвернення, у яких агітують підтримати законопроект №7206 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо сприяння розвитку промислового виробництва та малого і середнього підприємництва», більш відомого як «Купуй українське, плати українцям!».


– Є необхідність захищати національні економічні інтереси, як це роблять розвинені країни світу, для яких кошти платників податків це, перш за все, ресурс для розвитку власної економіки та промисловості. Знайомтеся з історіями вітчизняних підприємств та долучайтеся до флешмобу на захист українського виробника! – зазначили у Федерації роботодавців України.


Нагадаємо, рік тому голова наглядових рад ПрАТ «Гідросила ГРУП» та ПрАТ «Ельворті ГРУП» Павло Штутман ініціював флешмоб #MadeInUkraine, яким закликав підтримати українське виробництво.

e-max.it: your social media marketing partner