У Новоархангельському районі поліцейські врятували хлопчика, який на морозі шість годин просидів у ямі

, Олена Сідорова

02363У селі Небелівка Новоархангельського району тамтешні поліцейські врятували девятирічного Дениса Бурлакова, який неподалік свого дому упав у триметрову яму вчора, 5 березня. У ній хлопчик просидів більше шести годин при мінусовій температурі! І якби не поліцейські, невідомо, чим би закінчилася історія…

Близько третьої години дня хлопчик вирішив покататися на санках, однак чомусь замість гірки пішов бродити засніженими городами. Денис далеко не встиг відійти від дому, як провалився у триметрову яму для зберігання овочів. Попри всі намагання, самостійно вибратися з неї не зміг. Він голосно кликав на допомогу, втім його ніхто не чув.

– До поліції близько десятої вечора зателефонувала бабуся хлопчика і сусіди, які не змогли його знайти, – розповідає «КП» заступник керівника Новоархангельського відділення поліції Борис Собко. – Начальник відділення Олександр Громко долучив до пошуків якомога більше сил. На місце прибула група реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група, працівники інших підрозділів. Ми побачили на снігу дитячі сліди і вирішили йти по ним. Потім почули: «Я тут! Я тут, в ямі!». Разом із виконуючим обов’язки начальника карного розшуку Русланом Гуйваном і старшим інспектором групи реагування патрульної поліції Олегом Качуром узяли драбину, дістали хлопчика і закутали в поліцейський бушлат, бо його куртка була геть холодною. Він дуже змерз, його трусило, тому в нього не було навіть сил радіти порятунку. Добре, що він при падінні нічого не зламав і не втратив свідомість. Самостійно вибратися він точно не зміг би.

Після пригоди хлопчика відправили до лікарні. На щастя, попри пережитий стрес і тривалий час перебування на холоді, він почувається нормально.

Рідні хлопчика зі сльозами на очах дякують рятівникам.

– Я не знаю, що б ми робили без поліцейських… Було темно, снігом усе замело, ніхто не бачив, куди Дениска зник, – безперервно плачучи каже «КП» мама хлопчика Світлана Бурлакова. – Величезне спасибі співробітникам поліції за швидке реагування на виклик! Ми б без них не справилися… Щиро вдячна за спасіння мого синочка. Низький уклін від мене та моєї родини!

 

02364 02365

e-max.it: your social media marketing partner