Кузьменко закликає «Кіровоградгаз» відновити газопостачання

,

02441Голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко закликав ВАТ «Кіровоградгаз» негайно відновити газопостачання. Про це він заявив сьогодні, 15 березня.

«Ситуація, яка сформувалася навколо співпраці газопостачальної компанії «Кіровоградгаз» та комунальними теплогенеруючими підприємствами обласного центру, досягла критичної межі. У результаті категоричних рішень і відсутності компромісу між учасниками конфлікту потерпають жителі обласного центру.

Низка навчальних закладів та житлових будинків лишаються без тепла. Це не припустимо! Вести перемовини в той час, коли діти мерзнуть – аморально!

Закликаю «Кіровоградгаз» негайно відновити газопостачання, а міській раді Кропивницького зробити усе можливе для вирішення проблеми і недопущення її в подальшому», – йдеться у заяві.

Нагадаємо, другий день громадські активісти, депутати, АТОвці, директори шкіл і батьки дітей пікетують ВАТ «Кіровоградгаз», вимають зустрічі із керівництвом і відновити газопостачання.

Як повідомляла «КП», газ почали відключати зранку 14 березня. Без тепла лишилося майже півсотні будинків, школи і дитсадки.

Прокуратура відкрила кримінальне провадження стосовно керівництва ВАТ «Кіровоградгаз».

фото: облдержадміністрація
e-max.it: your social media marketing partner