На автовокзалі №2 Кіровограда перевірили стан маршрутних автобусів (ФОТО)

, Олена Сідорова

02770На автовокзалі №2 обласного центру представники управління транспорту і звязку облдержадміністрації спільно з працівниками Укртрансбезпеки області перевірили технічний і санітарний стан автобусів, які виходять на маршрути сьогодні, 12 квітня.

За словами начальника управління транспорту та зв’язку облдержадміністрації Володимира Дмитренка, автобуси перевірятимуть у різні години доби, аби охопити перевірками всі автобуси, які виходять маршрути.

– Кіровоградська облдержадміністрація є замовником 128 внутрішньообласних маршрутів, на яких працює 54 підприємців-перевізників. Минулого року облдержадміністрація розірвала більше двох десятків договорів. Зазвичай це відбувалося через порушення графіку руху. З ними розривали договори і оголошували конкурс на перевезення, – наголосив Володимир Дмитренко.

– У моєму автобусі знайшли два порушення – недоукомплектована аптечка і тріснуте лобове скло. Скло тріснуло від ям на дорогах. Нове коштує близько 48 тисяч гривень, на нього мені треба працювати рік. Воно не випаде і не заважає обзору. Це вже третє розбите скло за кілька років роботи, – розповів водій автобуса «Кіровоград – Олександрія» Олександр Китаєв.

Як розповів старший державний інспектор відділу державного контролю та нагляду за безпекою на транспорті управління Укртрансбезпеки області Ярослав Шинкаревич, найчастіше в автобусах виявляють пошарпані сидіння, бруд і відсутність візуальної інформації про перевізника.

– За порушення водіям складаємо акт і оголошуємо попередження. Протягом десяти діб він має усунути їх. Якщо усунення не відбулося, на перевізника накладається штраф – від 170 гривень до 17 тисяч гривень, – наголосив Ярослав Шинкаревич.

 

02771

02772

02773

02774

02776

02775

e-max.it: your social media marketing partner