Кіровоградщина пропонує на наступний рік більше півсотні інвестпроектів

,

02574Кіровоградська область пропонує на 2019 рік понад 50 інвестпроектів, які можуть реалізувати коштом Державного фонду регіонального розвитку, повідомляють в облдержадміністрації.

Як пояснили в облдержадміністрації, рішення обласної комісії, яке направлять до Мінрегіону, носить виключно рекомендаційний характер, оскільки остаточне рішення щодо вибору об’єктів для фінансування приймає Міжвідомча комісія, яка працює на рівні держави і до складу якої входять представники як центральних органів виконавчої влади, так і народні депутати – члени Бюджетного комітету Верховної ради.


Водночас в адміністрації нагадали, що у цьому році Державний фонд регіонального розвитку фінансує дев’ять проектів. Пакети документів щодо трьох із них – Помічнянської школи, СДЮШОР №2 і Долинського водогону, передали до Мінрегіону і об’єкти вже внесли до проекту постанови Кабінету Міністрів. Як зазначив начальник управління капітального будівництва облдержадміністрації Сергій Проненко, на шість інших проектів загальний інвестиційний ресурс становить понад 108,5 мільйона гривень.

e-max.it: your social media marketing partner