Олену Добродій, яку підозрюють у вбивстві доньки, визнали неосудною

, КП

01706Олену Добродій, яку підозрюють у вбивстві 12-річної доньки Катерини, на момент вчинення вбивства та на даний час визнали такою, що не здатна усвідомлювати свої дії і керувати ними. Відповідні результати судово-психолого-психіатричної експертизи надали фахівці «Одеського обласного медичного центру психологічного здоров’я», повідомляють у прокуратурі області.

На підставі отриманого висновку жінці змінили запобіжний захід із тримання під вартою на поміщення до психіатричної лікарні.


Наразі вона перебуває у Кіровоградській обласній психіатричній лікарні.


Слідчі внесли клопотання про примусове лікування, яке направлено до суду.


Нагадаємо, Катерина Добродій пішла до школи 8 грудня і не повернулася. Над пошуками чотири доби працювали півтори сотні правоохоронців, залучаючи безпілотники. На допомогу прийшли і військові.


Загін добровольців сформували і небайдужі містяни, які самотужки на автомобілях прочісували місто.

 

Тіло дівчинки знайшли 12 грудня.


Камери відеоспостереження на одній із баз відпочинку в Кіровоградському районі, поряд з якою згодом знайшли тіло дівчинки, зафіксували машину мами дівчинки – Олени Добродій. Також відомо, що вона стояла на обліку у психіатричній лікарні.


Правоохоронці оголосили їй про підозру у вбивстві.


Перший заступник голови Нацполіції України В’ячеслав Аброськін заявив, що вбивство дитини сталося «у пориві раптово виниклої люті».


Запобіжний захід підозрюваній обирали у закритому режимі – тримання під вартою 60 діб без можливості внесення застави.

e-max.it: your social media marketing partner